Kozijnen

De kozijnen die we onze klanten aanbieden, combineren modern met duurzaamheid en veiligheid. Bovendien zijn ze bestand tegen vocht, temperatuurveranderingen en intensief gebruik. Daarnaast zijn ze uitstekend geïsoleerd en geluidswerend. Ze worden ook gekenmerkt door de mooie vormgeving en uiterlijk. Dit zijn slechts enkele van de voordelen die we kunnen aanbieden aan onze klanten die besluiten met ons samen te werken. Blader door de onderstaande map voor meer informatie of neem rechtstreeks contact met ons op.

PVC Kozijnen

Modern design, veel daglicht en geweldige eigenschappen op het gebied van energie-efficiëntie, waterdichtheid, windweerstand en lichtdoorlatendheid! Daarnaast beschikken ze over zeer goede isolerende eigenschappen voor een aantrekkelijke prijs die het warmteverlies in het huis of appartement aanzienlijk vermindert.

Aluminium kozijnen

Modern en degelijk aluminium profiel waarmee u na het sluiten van het raam het effect van een strak en naadloos aansluitend oppervlak kunt bereiken. De kozijnen hebben een hoog gebruikscomfort, minimale onderhoud nodig en ze hebben een lange levensduur.

Houten kozijen

Houten kozijnen zijn een investering in ecologische oplossingen van de hoogste kwaliteit gecombineerd met een klassieke uitstraling. Een elegant ontwerp, dat bestaat uit een mooie vorm van een afgerond profiel met een gestroomlijnde vorm, met een glad en glanzend oppervlak. De kozijnen zijn beschikbaar in drie houtsoorten: grenen, meranti 450+ en lariks.